De perfecte decoratie voor mijn keuken

Hey guys!

This post is all about my new kitchen decoration. The company I worked with, Studentendrukwerk, only delivers in Belgium and The Netherlands so I’m gonna continue this one in Dutch.

See you soon!

xxx

Hierboven heb ik het dus al een beetje verklapt. Ik ben namelijk op zoek gegaan naar leuke decoratie voor in de keuken. Ik wilde de keuken een beetje meer ‘van mij’ maken. Uiteraard is het niet enkel MIJN keuken… Mijn man kook zelfs meer en beter dan ik! (Ik hààt koken en ik ben er ook echt slecht in) Maar toch wilde ik het een beetje meer à la Sarah’s Little Kitchen qua vibe.

Om je een idee te geven: op de hoek van onze keuken is een open stukje met 3 planken. En omdat ik ook heel erg fan ben van thee, had ik die planken vol staan met theepotten en leuke theeblikken van Whittard. Maar om een of andere reden leken die plankjes toch nogal leeg.

Lang verhaal kort: ik had geen idee wat ermee te doen. Ik heb geprobeerd om meer theeblikken te etaleren. Was niet zo’n succes. Dan leek het meer een rommeltje eigenlijk. Dus ja, theeblikken terug de kast in. Dan dacht ik aan van die toffe bakgerief decoratie of zelfs van die valse stukken cake. Maar da’s niet echt mijn ding xD

Een tijdje geleden kwam dan plots de perfecte oplossing! Een vriendelijke dame van Studentendrukwerk stuurde me of ik niet met hen wilde samenwerken. Uiteraard was ik geflatteerd en ook wel kei nieuwsgierig naar wat we samen konden maken. Ben dan direct op de site gaan kijken en toen had ik het meteen! Foto’s op canvas. Ideaal.

hdr

‘Moet je die niet aan een muur hangen??’. Ja, dat kan je doen. Zeker. Maar dat moet niet he 😉 Ik bedacht dat als ik foto’s van eigen dessertjes kon laten drukken op van die kleine canvasjes, dat de ideale decoratie zou zijn. Meer ‘Sarah’s Little Kitchen’ kan bijna niet he.

Daarbij, als we dan ooit eens van keuken wisselen, kan ik ze nog steeds aan een muur hangen. Nooit verloren dus 😀

Wat vind je ervan? Voor mij voelt de keuken nu écht als mijn eigen plekje als ik aan het bakken ga!

p.s. Als je ooit eens visitekaartjes nodig hebt of posters of iets anders, raad ik Studentendrukwerk echt aan. En niet alleen omdat ik er nu canvassen van heb. Hun design tool is super handig en ze leveren ook echt kei snel. Ik was ook echt aangenaam verrast van de kwaliteit.

xxx

Sarah-pipingbag

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s