Ken jij de 3 finalisten van Tarte à Moi al?

Hey Zoetebek!

Goed nieuws: er is weer wat lekkers in de winkel! Tarte à Moi, een Belgisch bedrijf dat de winkelrekken met lekker gebak vult, heeft een wedstrijd gedaan. Je mocht een eigen creatie insturen en daaruit werden dan 3 finalisten gekozen. De prijs? Een plekje in het assortiment van Tarte à Moi!

Ik mocht mee gaan proeven en de creaties van de finalisten in primeur gaan ontdekken. De 3 desserts zijn nog t.e.m. 19 mei bij Delhaize te vinden. Nadien blijft enkel de winnaar over. Haast je dus nog snel naar de winkel en doe een tasting met vrienden en familie 😉

finalisten-tarteamoi-dessert

Welke desserts behoren tot de 3 finalisten:

  • Brownie met chocoladenoten van Saartje
  • Vegan mangotaart van Lissa
  • Framboos & pistachetaart van Morgane

We kregen allemaal een bordje met de drie creaties. Persoonlijk ben ik het meeste fan van de vegan mangotaart van Lissa. Voornamelijk omdat het best origineel is. Voor Tarte à Moi lijkt het me een goede zet om deze vegan sweetheart aan hun assortiment toe te voegen. Ik ben zelf dan geen vegan, ik vind het belangrijk dat iedereen kan genieten van een dessert! En met deze taart kan dat. De taart is lekker fris en smaakt echt naar pure mango. Perfect voor de zomer.

vegan-mangotaart-tarteamoi

Tarte à Moi had een deel van hun standaard assortiment meegebracht waar we ons na de tasting ook nog op mochten laten gaan. Er was zoveel keuze… Ik moest me echt beperken tot één extra dessertje want de sugar rush was niet ver meer xD Uiteraard een zeer geslaagde, lekkere namiddag dus! En zoals dat altijd gaat met een bende bloggers op een event: iedereen op z’n smartphone en veeeeel foto’s :p

tarteamoi-bloggersdesserts-tarteamoi

Wil je zelf eens proeven? Ga dan zeker voor 19 mei naar je Delhaize. Ben je fan? Stem dan voor jouw favoriet op de website van Tarte à Moi en help één van deze dames aan een plekje in het assortiment!

Zoete groetjes

Sarah-pipingbag

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s