Floral Limited Edition & paaseieren versieren bij Neuhaus

Hey Zoetebek!

Een tijdje geleden mocht ik naar Brussel afzakken voor een workshop bij… jawel, Neuhaus! Ik voelde me als een kind in een gi-gantische snoepwinkel want laat chocolade nu één van mijn favoriete dingen op deze aarde zijn. En Neuhaus al helemaal. We kregen een schort en een muts en ik voelde me helemaal in m’n element!

fptbty

Thema van de workshop: Pasen. We kregen allemaal een groot paasei en mochten ons daarop laten losgaan. Toch een beetje stress want ik wilde mijn Neuhaus-ei niet verprutsen natuurlijk! Ik ging voor de ‘less is more’-look en had de tijd van m’n leven. En nee, ik kan niets maken zonder te smossen… Sorry not sorry!

dav

Uiteraard was dat niet het enige waar deze avond om draaide. De ster van de avond was de nieuwe paascollectie! Elk paaseitje uit deze Floral Limited Edition bevat 2 verschillende smaken:

  • oranjebloesem x tonic
  • jasmijn thee x praliné
  • rozen x framboos (mijn favoriet)
  • viooltjes x praliné
  • lavendel x pistache

Zoals altijd bij Neuhaus liggen deze pralines in een mooie verpakking en presenteren ze daardoor net iets chiquer dan een ‘gewoon’ doosje paaseieren. Een doosje vol bloemen heerlijke pralines kost € 25. Koop ze online of in een Neuhaus store.

dav

Doe je een paasbrunch dit weekend of ga je naar een feestje? Dan is dit doosje vol genot misschien wel een toffe attentie.

Er is nog een foto die ik jullie niet wil ontzeggen. Bloggers onder elkaar, dat is constant met de gsm in de hand… Maar af en toe worden we blijkbaar zélf op de gevoelige plaat vastgelegd :p Bart, met de fantastische blog Roeckie’s World, en ik poseerden hier voor een selfie met onze mooie mutsen ^^

Neuhaus x Daniel Ost

Welk paaseitje zou jij het liefst proberen?

Zoete groetjes

Sarah-pipingbag

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s