Neuhaus pakt je in met de Winter Irresistibles

Hey Zoetebek!

Ik heb het al eerder gezegd. Ik. ben. een. chocoholic. Chocolade maakt me blij en is mijn go-to comfortfood. Zelfs als ik geen comforting nodig heb. Dat klinkt voor sommigen misschien als een probleem en dat is het eigenlijk ook maar daar trek ik me nu even niets van aan. Ik beperk mezelf tot 1 chocolade something per dag en it works for me.

Wat houdt dat chocoholic zijn in voor mij? I just put it in my mouth. ‘Huh? Heb ik heel die reep al opgegeten?!’ is dan ook vaak de reactie achteraf. Enkel pralines blijven gespaard van mijn allesverorberende mond. Van pralines kan ik echt genieten. Zeker als ze ietwat specialer zijn! En laat de nieuwe eindejaarscollectie van Neuhaus nu net dat zijn. Speciaal.

De titel is ‘Neuhaus pakt je in met de Winter Irrésistibles’ en ik bedoel het ook letterlijk zo. Ik kon gaan voor ‘Neuhaus pakt uit met’ maar dat dekt voor mij de lading niet. Ze pakken ermee uit, ja dat klopt. Maar de feestdagen komen eraan en dan pak je mensen cadeautjes in. Dat is volgens mij ook wat Neuhaus met deze collectie pralines wil doen: je inpakken! Ik laat me graag door hen inpakken en leg meer dan gewillig één voor één een heerlijke praline in mijn mond. Hmmmm.

Neuhaus winter irrésistibles collectie

De Winter Irrésistibles collectie bestaat uit drie pralines die gebaseerd zijn op heerlijke, (winterse) desserts:

  • Tiramisu
  • Apfelstrüdel
  • Cheesecake

Ik keek er enorm naar uit om deze pralines te testen want elk van deze desserts is een absolute favoriet van mij. A girl can have as many dessert favorites as she wants. 

De Tiramisu praline is die met de pure chocolade. De perfecte keuze voor iemand die van goede straffe tiramisu houdt met goed veel koffie. Deze praline is zonder twijfel de strafste in smaak. Logisch als je weet dat deze praline bestaat uit tiramisu en melkchocolade ganache in een laagje koffienougatine, bestrooid met stukjes Amaretti koek.

De Apfelstrudel zit vol heerlijke kaneel. Deze praline is omhuld in melkchocolade en nougatine. Binnenin zitten appels en rozijnen in de melkganache verstopt.
 

Als derde praline hebben we de Cheesecake. Deze doet me heel erg aan mijn Frambozen Cheesecake denken. De vulling is gemaakt met witte chocolade & roomkaasganache en een cheesecake crème. Daarrond zit een heerlijke chocolade nougatine van witte chocolade en de praline wordt afgewerkt met gedroogde stukjes framboos die de balans tussen zoet en bitter perfect afwerken.

De Winter Irrésistibles zijn niet zomaar pralines om in één keer in je mond te stoppen. Daar zijn ze gewoonweg te groot voor… Goed bedacht van Neuhaus 😉

Zelf proeven of je vrienden en familie verrassen inpakken tijdens een kerstfeestje? Haal je prachtige doos in je dichtstbijzijnde Neuhaus winkel of online natuurlijk. De prijs voor een geschenkdoos van 16 pralines is €36.

Ben jij ook zo’n fan van chocolade?

Melkchocoladegroetjes met een stukje chocolade aan m’n lip

Sarah-pipingbag

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s