Tijd voor een nieuwe wind

Hey zoetebek!

Mag ik je zo noemen? Ik moet op zoek naar een naam voor jou, mijn lezer. Voorheen was het hier in het Engels te doen en toen was het van ‘hi guys’, maar dat is nu niet meer van toepassing.

Waarom niet? Wel, het is tijd voor een nieuwe wind! Eerlijk is eerlijk, ik ben niet zo voor wind. Mijn hond al hélemaal niet. Hij heeft schrik van de haardroger en zal zijn plasjes wel wat langer inhouden als het buiten heel erg waait. Maar soms is het eens nodig. Zo’n flinke storm waarbij je denkt dat die boom in de tuin het elk moment kan begeven. Oké dat is wat overdreven en zo dramatisch is het hier nu ook weer niet geweest. In tegendeel. Het was hier stil. Doods.

Ik heb niet echt stilgezeten, mijn oven ook niet. En toch kwam hier geen enkel recept meer tevoorschijn. Geen enkele review of wat dan ook. Helemaal niets. Het ging gewoon niet. Ik had zo veel te vertellen, wilde ook zoveel vertellen. Maar mijn mopjes of gekke uitdrukkingen klonken niet in het Engels. Ze zouden volgens mij gewoon niet eens overgekomen zijn. Bovendien begon ik te denken dat het eigenlijk ook niet veel nut had. Ik schreef in het Engels en trok daarbij, waarvoor heel veel dank, veel buitenlandse lezers aan. Heel erg fijn, maar de producten waar ik over schreef waren vaak lokaal. En wat heeft mijn lieve Amerikaanse of Indische lezeres nu aan een product dat zij in de verste verte niet kan kopen? Niets. Die toffe tea-room in hartje Antwerpen? Daar geraakt mijn lieve Australische of Colombiaanse lezeres wellicht niet.

Vandaar wil ik het nu in mijn eigen taal proberen. Omdat ik het belangrijk vind om jou de echte ik te laten zien (die zich dus helaas slecht vertaalt naar het Engels…) én omdat ik je wil inspireren met kei toffe producten die jij wél kan vinden in de winkel om de hoek. Of desnoods toch ergens in België ;-). Lang leve online shopping!

Ik zit vol inspiratie en kan niet wachten om dat allemaal met jou te delen!
Hopelijk vind je het hier gezellig en zie ik je snel terug!

Gesuikerde groetjes
Sarah-pipingbag

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s